Rețeta celui mai cremos desert: Prăjitura Kinder Bueno. Te vei topi după ea. Se prepară repede și este excelență,și mai ales pe gustul iubitorilor de ciocolată. Iată ce ingrediente conține și cum se prepară. Ingrediente:Tava 18/25 cmBlat :4 albuşuri25 g zahăr20g pesmet1 linguriţă praf de copt25 g făină50 g nuci măcinate finun praf de sareCrema:4 gălbenuşuri40 g zahăr250 ml lapte25 g făină20 g praf de budincă de vanilie130 g unt la temperatura camerei1 lingură cacao1 plic zahăr BourbonÎn plus:1 pachet mic de biscuiţi Picnic200 + 100 g Nutellacacao pentru pudratPrăjitură pufoasă cu mascarpone. Un desert delicos și foarte rapid de preparatMod de preparare
Blat : se bat albuşurile spumă cu un praf de sare, cu zahărul şi zahărul Bourbon. Se adaugă făina cernută cu praful de copt, pesmetul şi nuca măcinată şi se amestecă uşor cu o spatulă. Se nivelează compoziţia în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coace la 180 grade fără ventilaţie timp de 20 de minute. Se scoate la răcorit, apoi se unge cu 200 g de Nutella şi se dă la congelator.
Crema : se mixează gălbenuşurile cu zahărul şi zahărul Bourbon până obţinem o cremă. Făina şi praful de budincă se dizolvă în laptele rece, apoi se adaugă peste crema de gălbenuşuri şi se amestecă bine. Se pune compoziţia la foc mic să se îngroaşe. Se răcoreşe, apoi se adaugă lingură cu lingură în untul moale mixat puţin. Compoziţia se împarte în două. În jumătate se adaugă cacao, iar cealaltă rămâne galbenă.
Asamblare : pe blatul uns cu Nutella se întinde crema galbenă, se pune deasupra un strat de biscuiţi, apoi crema cu cacao. Se dă din nou la congelator pentru 15 minute, după care, peste crema de cacao se mai întinde un strat subţire de 100 g de Nutella