Supa de ceapă este una dintre cele mai apreciate rețete tradiționale ale bucătăriei franceze, perfectă pentru zilele friguroase de iarnă. 

Este un preparat sățios și delicios, însoțit de crutoane crocante, cu brânză topită și muștar, care îi conferă o savoare aparte.

Jamie Oliver, renumitul bucătar britanic, a reinterpretat această rețetă clasică, adăugându-i un strop de rafinament. Iată cum să pregătiți această delicatesă pas cu pas!

Ingrediente necesare:4 cepe mari (aproximativ 1 kg)25 g unt nesăratUlei de măsline2 căței de usturoi1 lingură de zahăr brun închis50 ml vermut uscat sau brandy1,5 litri stoc de carne de vită organicăSos Worcestershire8 felii mici de baghetă sourdough sau o pâine mică2 linguri de muștar100 g brânză Gruyère

Citește continuarea aici.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here