Prăjiturile sunt una dintre cele mai apreciate și răsfățate deserturi, în special atunci când sunt împărtășite cu familia și prietenii. Dar, pentru a deveni faimos în rândul pofticioșilor, este necesar să găsim o rețetă care să îi facă să se întrebe cum am reușit să creăm o mâncare atât de atractivă. În cele ce urmează, vom descoperi rețeta pentru cea mai delicioasă prăjitură cu vișine, care vă va încânta gusturile și vă va face să vreți să o preparați din nou și din nou.
Ai nevoie doar de câteva ingrediente simple ca să faci cea mai bună prăjitură cu vişine! Îţi recomandăm să încerci această reţetă pe care o poate face oricine.
Ingrediente
3 ouăpuţină sare100 grame de zahăr100 mililitri de ulei vegetal100 mililtri de lapte sau apă200 grame de făinăun plic cu praf de coptun plic de vanilie Bourbon2 linguri de făinădouă căni cu vişine fără sâmburi şi scurse
Mod de preparare
Dificultate: usoara
Cuptorul se preîncălzeşte la 170 de grade Celsius.
Ouăle se bat cu mixerul cu puţină sare, după care se adaugă pe rând câte o lingură de zahăr până când obţii o consistenţă pufoasă.
Apoi se adaugă uleiul, laptele sau apa şi se mixează bine.
Făina se amestecă cu un plic de praf de copt şi se încorporează în amestecul cu ouă.
Vişinele se amestecă cu plicul de vanilie Bourbon şi două linguri de făină, după care se încorporează jumătate în aluat.
Se toarnă aluatul într-o formă rotundă, se ornează deasupra cu vişinele rămase şi se introduce la cuptor.
Prăjitura se lasă la cuptor timp de 40-50 de minute sau până când iese perfect testul cu scobitoarea.
Poftă bună!
Cereala bogată în colagen care întinerește organismul feminin cu până la 10 ani