Gospodinele noastre se întrec în ciorbe care mai de care mai gustoase, însă nu toate știu cum se prepară, de fapt, adevărata ciorbă tradițională de perișoare. Ingredientele adăugate în plus față de cele cunoscute deja în rețeta clasică oferă un gust mult mai bogat.
Românii iubesc ciorbele de toate felurile, pregătită pe gustul lor. De burtă, de văcuță, rădăuțeană, de perișoare etc, important este să fie făcute ca la carte și gustul lor să fie inegalabil. Ingredientele de care aveți nevoie pentru a prepara adevărata ciorbă de perișoare și pașii necesari de urmat în prepararea acesteia îi regăsiți în continuarea articolului.
Ingrediente necesare pentru ciorba de perișoare
– câteva oase de vită;
– 3 roșii;
– 2 cepe;
– 2 ardei grași;
– 1 dovlecel;
– 1 țelină;
– 1 morcov;
– 1 legatură pătrunjel;
– 1 legătură leuștean;
– 1/2 l borș;
– sare;
– piper.
Citește continuarea aici.