Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost ales, miercuri, preşedinte al organizaţiei PSD din acest sector al municipiului Bucureşti. 

Într-o declaraţie de presă susţinută după conferinţa dedicată alegerilor interne, Robert Negoiţă a apreciat că este “un moment pentru Sectorul 3″, dar şi că a fost reîntregită echipa, care se pregăteşte pentru etapele din toamnă.”Suntem în dispozitiv şi chiar dacă nu suntem total pregătiţi, suntem în progres”, a spus Negoiţă.La conferinţă a fost prezent şi liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu. Acesta l-a felicitat pe Robert Negoiţă, dar şi întreaga organizaţie PSD Sector 3 şi i-a mulţumit lui Marian Neacşu, care a asigurat interimatul organizaţiei de sector.

“Pe data de 24 august vom avea un congres ordinar, ceea ce impune ca toate organizaţiile judeţene şi de sector să fi avut conferinţe. În acest moment mai sunt opt organizaţii care urmează să aibă conferinţele de alegeri. Îi urez succes lui Robert. De fapt, urez succes întregii echipe din Bucureşti şi sunt ferm convins că la următoarele alegeri vom avea şi cu ce veni să le arătăm bucureştenilor, dar mai ales vom avea o echipă închegată şi cu certitudine vom câştiga primăria generală”, a spus Ciolacu.

Avocatul Rareș Dan, vărul generalului Coldea, implicat în dosarele Microsoft și ANRP. Toți penalii apărați de el au scăpat de închisoare

Într-un discurs anterior, susţinut în timpul conferinţei PSD Sector 3, Robert Negoiţă l-a criticat pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, pe care l-a numit “primar general zero”. Totodată, şi-a arătat nedumerirea legată de faptul că Nicuşor Dan a obţinut în Sectorul 3 un “procent mare” la alegerile locale.”Rezultatele de la alegerile locale nu mă mulţumesc deloc. Sunt convins că nici pe dumneavoastră nu vă mulţumesc. Niciodată, în formula în care suntem, atâta vreme cât am fost împreună, niciodată pe PSD nu am avut rezultate aşa slabe. 40%, pe alianţă cu PNL cu tot, în care dânşii iau o treime din consilieri? Nu e un rezultat care să mă mulţumească”, a afirmat Robert Negoiţă.El a declarat că trebuie “refăcută echipa pe Bucureşti”, deoarece examenul de la locale “nu a fost unul uşor”, iar “partea grea” va fi în toamnă, când se va desfăşura “bătălia adevărată”.”Pentru Congresul PSD, evident, susţinere totală, preşedinte PSD – Marcel Ciolacu. Altă variantă nu există. Toată încrederea şi susţinerea noastră. Gabriela Firea – preşedinte executiv sau prim-vicepreşedinte. Marian Neacşu – vicepreşedinte regional”, a mai spus Robert Negoiţă.

Marcel Ciolacu, despre pericolul penelor de curent: „Încercăm să gestionăm cât mai bine această situaţie, care o să mai dureze”

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here