Trupul unui bărbat român a fost descoperit de autoritățile din Italia în portbagajul unui autobuz. De la începutul anchetei, carabinierii au avut mai multe teorii. 

Corpul bărbatului a fost găsit în stare avansată de descompunere, în portbagajul unui autobuz folosit pentru școala de șoferi, în orașul Viale Sant’Angelo din Calabria.

Prima teorie a polițiștilor italieni a fost că ar fi vorba despre un om fără adăpost care s-a refugiat pentru o noapte în portbagajul autobuzului și a rămas blocat înăuntru, potrivit rotalianul.com.

Expertiza preliminară a medicilor legiști arată că românul a murit cu aproximativ 10 zile înainte de momentul în care i-a fost găsit trupul, pentru că autoritățile au fost alertate cu privire la mirosul puternic. 

După ce au pus sechestru pe autovehicul pentru a-l cerceta atent, poliția a descoperit însă urme de intrare prin efracție. Astfel, a doua teorie a anchetatorilor este că trupul bărbatului ar fi putut fi ascuns în autobuz după ce a fost ucis.

Autoritățile așteaptă rezultatul autopsiei pentru a afla mai multe detalii despre circumstanțele morții românului.

Bărbatul locuia însă pe via Arno, stradă unde a fost găsit trupul unui ucrainean într-o clădire abandonată, cu doar câteva zile înainte. Autoritățile nu au exclus ipoteza unei legături între cele două decese.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here