Un român de 40 de ani a ajuns în spatele gratiilor în Germania după ce a încercat să cucerească o femeie într-un mod nepotrivit. Incidentul a avut loc joia trecută în Munchen, când bărbatul a făcut avansuri unei polițiste aflate sub acoperire, fapt care a avut consecințe neașteptate. Cum s-a întâmplat totul

Bărbatul a abordat-o pe femeie, aflată în civil și în misiune de investigare a furturilor din buzunare, în gara principală din Munchen. Inițial, el i-a adresat complimente ambigue. Când femeia i-a respins avansurile, el a apucat-o de fese și a fugit. Polițista nu a stat pe gânduri și l-a urmărit, reușind să-l prindă după câțiva metri. Ea l-a imobilizat până la sosirea colegilor săi în uniformă.

Pe drumul către secția de poliție, bărbatul a continuat să fie recalcitrant, agresând verbal polițiștii și încercând să-l lovească pe unul dintre ei cu capul. După ce procuratura a fost informată, românul a fost adus în fața unui magistrat.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz

O anchetă a fost deschisă împotriva lui pentru hărțuire sexuală, opunere de rezistență față de forțele de ordine, comportament amenințător și comportament insultător. Autoritățile au descoperit, de asemenea, că bărbatul era deja cunoscut poliției pentru comportamentul său problematic. În aceeași dimineață, el ar fi hărțuit mai mulți călători și ar fi amenințat un angajat al Deutsche Bahn.

Incidentul a atras atenția presei germane, care a relatat detalii din anchetă și a subliniat importanța respectării legilor și normelor de comportament, indiferent de situație.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here