Poliția Rutieră din Constanța a descins pe șoselele din județ și a constatat că, la 10 șantiere de infrastructură rutieră, din totalul de 14, sunt cu nereguli grave. 

”La data de 15 iulie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Serviciul Municipal de Siguranţă Rutieră au desfăşurat o acţiune pentru verificarea modului de respectare a dispoziţiilor legale privind executarea lucrărilor în zona drumului public. Astfel, au fost verificate 14 lucrări, în cazul a 10 dintre acestea fiind aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 165.000 de lei”, a transmis, marţi, IPJ Constanţa.

De exemplu, poliţiştii au constatat că pe una dintre străzi o societate comercială a făcut lucrări la carosabil fără avizul Poliţiei Rutiere.

”De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că executantul lucrărilor de pe bulevardul Aurel Vlaicu a efectuat lucrări pe carosabil fără a respecta termenii şi condţiile din avizul poliţiei rutiere prin aceea că, după efectuarea lucrărilor, nu a readus carosabilul la starea iniţială. Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu suma de 16.500 de lei”, a mai transmis sursa citată.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here