Președintele PNL, Nicolae Ciucă, își lansează, astăzi, programul prezidențial, într-un eveniment care va avea loc în Capitală. 

Programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă se numește „România prosperă și sigură”. 

Programul lui Nicolae Ciucă va pune accent pe elementele specifice funcției prezidențiale, prezentând viziunea candidatului despre temele importante precum apărarea și siguranța națională, justiția și statul de drept, economia, sănătatea și educația, familia și demografia, relațiile cu UE și NATO, identitatea națională și legăturile cu diaspora.

Nicolae Ciucă va prezenta o viziune de dreapta despre viitorul României, axată pe patriotism, respectul față de tradiții, susținerea clasei de mijloc, a familiilor și comunităților locale, stimularea economiei private și consolidarea orientării euroatlantice a țării.

Potrivit programului prezidențial, prioritățile lui Nicolae Ciucă sunt:

– valorificarea poziției geostrategice a României, în regiune, în NATO și UE, inclusiv independența energetică, protejarea și exploatarea resurselor naturale ale țării noastre

– democrație, libertate și o justiție corectă și eficientă care respectă drepturile individului

– prosperitate și un model economic liberal bazat pe susținerea clasei de mijloc și a mediului de afaceri

– susținerea familiilor, comunităților și a identității naționale

– un stat eficient și corect în slujba cetățenilor, cu marile sisteme publice reformate

Lansarea candidatului liberal al președinția României are loc cu două zile înainte de startul oficial al campaniei prezidențiale, care va avea loc pe 25 octombrie.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here