Rulada cu cremă de brânză și căpșune se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de ruladă cu cremă de brânză și căpșune.
Rețetă de Ruladă cu cremă de brânză și căpșune
Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 5 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora
Timp de preparare- o ora
Timp total- 2 ore
Beneficiile consumului de caise uscate. Ele sunt recomandate în dieta zilnicăRețeta este pentru 4 persoaneIngrediente
Ingrediente pentru aluatul de ruladă:- 5 ouă- 150 g de zahăr- 120 g de făină- 1 linguriță de praf de copt- 1 praf de sare- 1 linguriță de esență de vanilie
Ingrediente pentru crema de brânză:- 300 g de brânză cremă- 100 g de zahăr pudră- 200 ml de smântână pentru frișcă- 1 linguriță de esență de vanilie- 200 g de căpșune proaspete, tăiate în bucăți mici
Prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată. Rețeta vedetă a verii
Ingrediente pentru frișcă și ornare:- 400 ml de smântână pentru frișcă- 2-3 linguri de zahăr pudră- 1 linguriță de esență de vanilie- Căpșune proaspete pentru decor
Trebuie să știți că această cantitate de ingrediente este suficientă pentru aproximativ 4 persoane, înainte de a începe să o preparăm. Trebuie să dublați cantitatea de ingrediente sau chiar să le triplați dacă doriți o cantitate mai mare.
Este timpul să trecem la lucru!
Mod de prepararePasul 1. Prepararea aluatului de ruladă: Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează o tavă dreptunghiulară cu hârtie de copt. Separă albușurile de gălbenușuri. Pune albușurile într-un bol mare și gălbenușurile într-un bol mic. Adaugă un praf de sare la albușuri și bate-le cu un mixer până se formează vârfuri moi. Adaugă treptat zahărul, câte o lingură, continuând să bați până când obții o spumă tare și lucioasă. Adaugă gălbenușurile, unul câte unul, amestecând ușor cu o spatulă sau cu mixerul la viteză mică. Cerne făina împreună cu praful de copt și adaugă-le treptat în amestecul de ouă, amestecând ușor cu o spatulă, de jos în sus, pentru a nu pierde aerul din aluat. Toarnă aluatul în tava pregătită și nivelează-l.
Citește continuarea aici
Prăjitură cu caise și brânză de vaci în aluat. Rețetă simplă pentru un desert de vară