Pe măsură ce se apropie sfârșitul anului, orașele din România încep să se transforme în tărâmuri de poveste, unde luminile strălucitoare și ornamentele festive creează o atmosferă de vis. Pregătirile pentru cele mai îndrăgite evenimente ale sezonului rece sunt în plină desfășurare, iar comunitățile se unesc pentru a celebra tradițiile învăluite în căldura Crăciunului.  

Marile orașe au început bătălia pentru organizarea târgurilor de Sărbători. Primele manifestări își vor deschide porțile în Sibiu și Craiova, iar ultimele vor fi cele din București, Brașov, Iași și Timișoara.  

Calendarul târgurilor de Crăciun 2024 în marile orașe

-Sibiu – 15 noiembrie – 5 ianuarie 

-Craiova – 15 noiembrie – 5 ianuarie 

-Cluj – Napoca – 22 noiembrie – 1 ianuarie 

-Oradea – 29 noiembrie – 26 decembrie 

-București – 30 noiembrie – 5 ianuarie 

-Brașov – 30 noiembrie – 7 ianuarie 

-Iași – 30 noiembrie – 5 ianuarie 

-Timișoara – 30 noiembrie – 5 ianuarie 

Cea mai scumpă reședință din lume. Unele țări au PIB-ul mai mic decât cotația acesteia. Suma este colosală

Craiova vrea să strălucească în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa

Autoritățile din Craiova s-au mobilizat exemplar pentru organizarea Târgului de Crăciun 2024. După ce au ocupat locul II în 2023 în clasamentul celor mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa, primăria își propune ca anul acesta să atingă locul I. Astfel, lucrările de amenajare a parcului au început încă de la sfârșitul lunii septembrie.

Tema centrală a adoratului Târg de Crăciun Craiova 2024 este inspirată de povestea „Frumoasa și Bestia”. Târgul va fi organizat în cinci zone, fiecare având un concept aparte, precum Războiul stelelor sau Satul lui Moș Crăciun, iar decorațiunile și elementele de scenografie vor fi concepute conform acestor teme.

Târgul se va desfășura în mai multe locații din oraș: 

-Piața Mihai Viteazu 

-Piața Frații Buzești 

-Teatrul Național 

-Casa Băniei 

-Doljana 

Moș Crăciun va fi prezent în Piața Buzești iar în Piața Shakespeare, în fața Teatrului Național “Marin Sorescu”, va fi amplasată cea mai mare roată pan oramică din România. 

Concertele vor avea loc în fiecare weekend, în intervalul 18.00 – 20.00, în Piața Frații Buzești. Iată programul concertelor: 

-15 noiembrie 2024: Fuego & Band – ora 19.00 

-23 noiembrie: 2NormaL 

-30 noiembrie: Alina Eremia 

-6 decembrie: Zurli Super Show 

Camera Deputaților a decis: Aceste animale nu vor mai putea fi sacrificate în România. Fermele deja existente se vor închide

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here