Un șarpe de doi metri a fost prins de jandarmi într-un imobil din municipiul Constanța. Incidentul a fost gestionat cu promptitudine de către echipajul de intervenție al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, după ce au primit un apel la numărul unic de urgență 112, care semnala prezența reptilei. Jandarmii au capturat reptila

„Astăzi, jandarmii constănțeni au fost alertați prin intermediul numărului de urgență 112 despre prezența unui șarpe într-un imobil din municipiul Constanța. Echipajul de intervenție al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a ajuns imediat la fața locului și a reușit să captureze șarpele, care era de dimensiuni considerabile și destul de agresiv”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi.

După capturare, șarpele a fost eliberat în mediul său natural, unde nu reprezintă un pericol pentru cetățeni. Autoritățile au subliniat importanța solicitării ajutorului specializat în astfel de situații și au recomandat cetățenilor să nu încerce să intervină pe cont propriu.

„În continuare, le recomandăm cetățenilor să solicite sprijinul jandarmilor în astfel de situații și să nu încerce să intervină singuri. Jandarmii constănțeni sunt permanent prezenți la datorie pentru siguranța dumneavoastră!”, au adăugat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here