Este scandal sexomarxist la festivalul verii! Încă o controversă la festivalul de muzică Untold din Cluj-Napoca. Un artist celebru cu numeroase premii Grammy și Oscar a făcut show în numeroase ținute feminine pe scenă. 

 Este vorba despre Sam Smith, cunoscut pentru aparițiile sale extravagante. După spectacolul susținut, seara trecută, cântărețul britanic și-a atras un val de critici în online. 

@untold.festival No words needed @Sam Smith #showbiz #untoldfestival ♬ sunet original – UNTOLD Festival

Sam Smith a cântat pentru prima dată în România, iar apariția lui la UNTOLD a creat un val de controverse. Cântărețul britanic, cunoscut în întreaga lume pentru aparițiile lui ieșite din tipar, a schimbat mai multe ținute pe scena festivalului. Apoi, Sam Smith a apărut într-o rochie neagră, mulată și le-a spus spectatorilor că a așteptat 10 ani pentru acest moment.

@stirilezilei #samsmith #untold #cluj ♬ sunet original – Știrile Zilei

Artistul, care spune despre el că este transgender, a purtat și o rochie în culorile curcubeului, simbolul internațional al minorităților sexuale din care face parte și Sam Smith.

Atac în stil mafiot la sindicalistul care le-a turnat pe doctorițele „cu coasa” de la Sf. Pantelimon: „Au tras gloanțe în fereastră după declarații”

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here