Scandal urias la usa primaritei Clotilde Armand. Jandarmi, executori si politisti au ajuns, miercuri, la Primaria Sectorului 1 pentru a recupera datoriile pe care institutia le are fata de compania Romprest, cu atributii in domeniul curateniei. Este vorba de un sechestru pus pe 19 masini ale primariei. 

In parcarea din fata primariei se pot observa, astfel, sfori si mesaje puse pe parbrizul masinilor, pe care scrie ca acestea se afla sub sechestru incepand cu data de astazi, 23 noiembrie 2024.

Reprezentantii companiei spun ca este vorba despre o suma de peste 800.000 de lei pe care Primăria Sectorului 1 ii datoreaza companiei. Acesta este, de altfel, si motivul pentru care ar fi pus sechestrul pe aceste autoturisme.

Oficialii institutiei se apara insa. Clotilde Armand a venit si cu prima reactie si spune ca aceste neplati sunt din cauza consilierilor PSD-PNL care au votat cu intarziere bugetul Sectorului 1.

Politistii au intervenit la aceasta actiune pentru a supraveghea punerea sigiliilor. Autoturismele, cel mai probabil, vor ramane in parcarea Primariei Sectorului 1 pana cand institutia isi va achita datoriile.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here