În scandalul jafului de la Olimpiadă intervin și Leonard Doroftei, dar și Mitică Dragomir. În exclusivitate la Realitatea Plus, aceștia s-au revoltat și spun că sportivii pot rămâne toate viața cu durerea depunctării mincinoase.  

„Supărarea este doar pe moment, doar că intervine mândria aia: am fost mai bun ca el. Și te face un pic să poți respira, că altfel te-ai îmbolnăvi de supărare. Sunt unii care au renunțat la sport, sunt unii care rămân cu urmări pentru tot restul vieții pentru o depunctare greșită. Și să muncești 4 ani și să ai o decizie greșită, e dureros”, a spus Leonard Doroftei.

„Faptul că nu se duce acolo este un mare semnal dat comitetului olimpic și întregii lumi. O țară mică, neînsemnată, colonie, nu admite să fie batjocorită. Dacă depășea linia da, dar dacă n-au depășit nimic și exercitiul a fost aproape perfect, eu spun că merita argintul. Dar în situația asta, oameni buni, nu are nimeni ce să mai facă, degeaba a intervenit Nadia, degeaba intervine Ciolacu”, a spus Dumitru Dragomir.

Presa americană spulberă nedreptatea făcută gimnastei Sabrina Voinea. Trebuia să fie pe podum, N-A FOST GREȘEALĂ! – VIDEO 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here