Poliţiştii efectuează, la această oră, 11 percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov, în dosarul deschis după ce două familii s-au bătut în oraşul Pantelimon. Conflictul a continuat la camera de gardă a Spitalului ”Sfântul Pantelimon” din Capitală, unde fuseseră transportaţi unii dintre cei răniţi. Mai multe aparate medicale au fost distruse, în urma conflictului. 

“În această dimineață, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Poliția Sectorului 2, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Grupuri Infracționale Violente, Poliției Sectorului 3, Serviciului Acțiuni Speciale, Poliției Canine, împreună cu Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București pun în executare 11 mandate de percheziție domiciliară, în București și în județul Ilfov, într-un dosar penal ce se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe”, anunță Poliția Capitalei.

Doi dintre interlopii căutați după confuntarea sângeroasă din Pantelimon au fost prinși

Totul vine după ce, la data de 21 septembrie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, de către angajații unei unități medicale din Sectorul 2, cu privire la un scandal la camera de gardă.

În vederea administrării materialului probator, în această dimineață, polițiștii Capitalei pun în executare 11 mandate de percheziție domiciliară, pentru depistarea persoanelor, precum și a bunurilor de interes în cauză.

Scandalul din Pantelimon: 19 oameni, implicați în bătaia generalizată. Peste 1.000 de persoane, verificate

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here