O triplă explozie a avut loc în zona O2 Arena din centrul Londrei, iar locuitorii au trecut prin clipe de coșmar crezând că este vorba despre o bombă. Un pedofil a aruncat în aer un camion BBC și s-a filmat complet gol pe malul Tamisei. Cum s-a întâmplat incidentul

Explozia planificată de individ a avut loc pe un platou de filmare amplasat lângă O2 Arena. Agresorul sexual Jacky Jhaj a stat dezbrăcat în timp ce o explozie terifiantă a fost declanșată cu ajutorul prafului de pușcă și al unui cordon de detonare. Explozia a aruncat în aer acoperișul unei dube de poliție la 15 metri în aer, arată Daily Mail. Individul s-ar fi filmat fără haine pentru o producție denumită „Project Dover”.

În anul 2016, pedofilul a fost închis după ce a întreținut relații sexuale cu două copile de 15 ani. Bărbatul de 38 de ani și-a plănuit întregul atac de la cel mai mic detaliu. 

 „Se pare că are experiență în ceea ce privește crearea de filme fictive și lucruri de genul acesta, ascunzând agenda și identitatea sa de afacerile și persoanele legitime și profesionale care sunt angajate prin intermediul unei companii de producție separate pentru a realiza munca de filmare. Credem că acesta a fost un uriaș F U pentru BBC, poliție și ziare pentru că l-au scos la iveală pentru infracțiunile pe care le-a comis sau de care a fost acuzat”, a transmis o sursă exclusiv pentru Daily Mail.

„Poliția Metropolitană a fost informată cu privire la filmările planificate în prealabil, inclusiv cu privire la utilizarea de explozibili, înainte ca evenimentul să aibă loc în seara de sâmbătă, 31 august. Se pare că aceste informații nu au fost diseminate atât de larg pe cât ar fi trebuit să fie și analizăm sistemele existente în prezent pentru a stabili de ce s-a întâmplat acest lucru în acest caz“, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane londoneze.

„În ceea ce privește 24, pompierii au fost chemați la rapoarte privind un incendiu la o curte în aer liber pe un filmat în Canning Town. Brigada a fost chemată la 20.03, iar incidentul a fost terminat pentru pompieri la 20.22. Două mașini de pompieri de la stațiile de pompieri Plaistow și Poplar au participat la fața locului”, a adăugat un purtător de cuvânt al Brigăzii de Pompieri din Londra.

În urmă cu doar câteva luni, Jhai și-a organizat și propria înmormântare falsă.

 

 

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here