În sezonul estival, berea devine cu ușurință băutura preferată a turiștilor, care caută refugiu în baruri pentru a scăpa de căldura toridă a verii. Însă, dincolo de plăcerea unei beri reci, se ridică o problemă delicată: igiena din multe dintre aceste locații lasă adesea de dorit. Recent, un barman a oferit un avertisment despre condițiile din baruri și a dezvăluit un truc prin care să ne dăm seama că paharul în care a fost turnată berea nu respectă întocmai normele de igienă.  

Berea este una dintre cele mai populare băuturi la nivel mondial. Conform raportului socio-economic din 2023 despre sectorul berii în Spania, realizat de Cerveceros de España și Ministerul Agriculturii, Pescuitului și Alimentației, producția acestei băuturi a atins 41,3 milioane de hectolitri anul trecut, plasând astfel Spania pe locul doi în Europa în ceea ce privește producția de bere. Recent, un videoclip postat pe Instagram de barmanul „restobarlaspenhas” a atras atenția a mii de utilizatori, prezentând un avertisment care ar putea influența alegerile noastre în ceea ce privește locurile unde savurăm o bere.

În mesajul său, postat pe TikTok, barmanul își avertizează clienții să fie atenți la anumite aspecte atunci când comandă o bere într-un bar sau restaurant. În videoclip, el subliniază importanța paharului în care este servită berea, evidențiind detalii esențiale de care ar trebui să ținem cont.

Suma incredibilă pe care o câștigă un livrator de mâncare într-o săptămână dacă lucrează 10 ore pe zi

 „Vă explic cum să identificați un pahar bun de bere în cel mai simplu mod și concentrându-vă pur și simplu pe partea vizuală. Spuneți nu bulelor care rămân pe pahar”, dezvăluie barmanul citat de abc.es.

În acest sens, creatorul de conținut explică faptul că, dacă observăm că la fund se acumulează o serie de bule mici, „aceste bule vă spun că nu există o igienă corespunzătoare în interiorul paharului”, ceea ce va avea repercusiuni asupra calității berii.

Potrivit barmanului, aceste bule pot fi în paharul nostru din trei motive. „Primul este praful”, începe el, adăugând: „Al doilea este grăsimea și al treilea este o clătire deficitară, adică faptul că în pahar au rămas urme de detergent. „Asta va avea un impact negativ asupra gustului și, probabil, asupra sănătății dumneavoastră”, mărturisește el.

Într-un al doilea videoclip postat pe contul său TikTok, barmanul arată diferența dintre o bere într-un pahar curat și un pahar murdar. Dezvăluind că într-un pahar curat „nu găsești o singură bulă”, în timp ce, într-un pahar murdar, „ai o mulțime de bule”.

@restobarlaspenhas Identifica si tu cerveza se ha servido en una copa limpia o sucia simplemente con mirarla. Te traigo lo que podemos llamar la prueba del algodón. #caña #cerveza #chela #birra #hosteleria #hostelería #meseros #camarero #birra #pinta #comedia #humor ♬ drowning (edit) – Antent & vowl.

Isaac Newton a prezis când se va sfârși lumea și data este destul de apropiată

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here