Recent, scena politică din România a fost zguduită de declarațiile controversate ale omului de afaceri și politician Gigi Becali, care a aruncat o piatră în apa deja agitată a politicii românești, insinuând un presupus blat între Partidul Social Democrat (PSD) și AUR, partid condus de George Simion. Această afirmație a generat reacții vehemente în rândul politicienilor, dar a evidențiat și temerile legate de manipularea opiniei publice într-un context electoral tot mai tensionat. 

Europarlamentarul Daniel Buda a fost printre cei care au comentat aceste declarații, considerând că această mutare arată disperarea social-democraților și insinuând că lideri precum Hrebenciuc sunt implicați în jocuri politice murdare.

Un punct de discuție care iese în evidență din postarea lui Buda este legătura pe care o face cu Viorel Hrebenciuc, o figură controversată în peisajul politic românesc, pe care Buda îl acuză că ar avea „Rusia în suflet”. Această afirmație sugerează nu doar o posibila influență externă în politica românească, dar și o nuanțare a rolului pe care Hrebenciuc și alți lideri PSD l-ar putea juca în harta politică actuală. 

Buda a subliniat că strategiile de manipulare nu vor funcționa și că Nicolae Ciucă, liderul actual al PNL, are toate șansele să ajungă în turul 2 al alegerilor prezidențiale și să câștige competiția electorală.  

„Când Gigi Becali dezvăluie planul ascuns al lui Hrebenciuc, care are „Rusia în suflet” și sforile trase pentru a-l duce pe Simion în turul 2 –, trebuie să înțelegem cât de disperate sunt încercările pesediștilor.Dar românii nu vor fi manipulați!Nicolae Ciucă va ajunge în turul 2 cu susținerea lor și va câștiga președinția României, pentru că el este adevăratul lider. Jocurile murdare ale celor ca Hrebenciuc și Ciolacu nu mai au loc în democrația noastră!”Confruntarea candidaților pe drumul spre Cotroceni se vede pe Realitatea.NET! Ana Maria Păcuraru, tur de forță: TU DECIZI în ziua votului!  

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here