Șoferii din Marea Britanie sunt contrariați, în ultima vreme, de anumite indicații rutiere întâlnite pe autostrăzi, despre care spun că nu le-au mai văzut niciodată și nu știu ce semnifică. 

Regatul Unit este renumit pentru semnele de circulație ciudate și uneori greu de interpretat, acre le ridică probleme chiar și nativilor care susțin examenul teoretic.

Problema cea mai mare o reprezintă însă semnalizările temporare de pe autostrăzi, pe care nici măcar manualul nu-i obligă pe șoferi să le cunoască. Acestea diferă semnificativ de semnele permanente, care sunt de obicei de culoare albastră cu o margine albă.

Astfel, pe platformele de opinii au apărut zilele trecute tot soiul de comentarii de genul „Tocmai am văzut acest semn pe M11. Ce înseamnă? — Nu l-am mai văzut niciodată. Mesajul afișat pe fond negru are mesajul „END” i-a făcut pe câțiva oameni să comenteze la fel de nedumeriți.

Un alt utilizator Reddit a făcut lumină: „Au existat anumite informații, cum ar fi viteza de avertizare din cauza traficului sau prudență din cauza unui avertisment de reziduuri pe drum. „„Sfârșit” înseamnă că este sfârșitul avertismentului.”

 

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here