Un expert în relații crede că o singură frază poate determina dacă pierzi sau nu timpul cu noul tău partener. 

Primele luni ale unei relații sunt destul de dificile și anumite semne revelatoare ar putea dezvălui dacă îți pierzi sau nu timpul cu noul tău partener.

Deși este ușor să determinați lucrurile care vă plac la o nouă aventură, semnalele de alarmă și problemele pot fi mai greu de identificat la început. Așadar, pentru a vă asigura că nu petreceți o perioadă prea mare de timp cu cineva care nu este alesul, există anumite lucruri pe care ar trebui să fiți atenți.

Unul dintre aceste lucruri la care ar trebui să fii atent, potrivit unui expert în relații, pare destul de evident, dar poate trece neobservat dacă nu te gândești la asta.

Potrivit lui Jack Maddox, un expert în relatii din Australia, dacă ești o femeie care se află într-o relație cu un bărbat, ar trebui să fii atentă la cât timp îi ia acestuia să-ți spună direct „te iubesc”.

„Dacă partenerul tău nu spune foarte clar „te iubesc” până la douăsprezece săptămâni, atunci el nu este partenerul tău ideal și ți-ai pierdut timpul”, a explicat Maddox, „douăsprezece săptămâni, nu 52, douăsprezece săptămâni, trei luni – asta e perioada.”

Motivele nebănuite pentru care ne bârfesc oamenii, și cum să le închidem gura iscoditoare într-o manieră diplomatică

Maddox remarcă în continuare că aceste trei cuvinte sunt cheie într-o relație și majoritatea bărbaților și femeilor ar fi de acord. În timp ce nimeni nu vrea să spună „Te iubesc” prea devreme, faptul că durează prea mult pentru a spune cele două cuvinte ar putea fi un semn că un bărbat ezită să investească într-o relație pe termen lung.

@coachjakemaddock Timeline When Forming a Committed Relationship #RelationshipAdvice #Dating #JakeMaddock #FYP #DatingAdvice #Relationship #Love #ForYou #trending #Health #Wellness #viral #Coach #MasculineEnergy #FeminineEnergy ♬ original sound – Jake Maddock

Unii internauti cred că descoperirea lui Maddox este validă, deoarece identificarea acestor sentimente, potrivit lor, nu ar trebui să dureze mai mult de trei luni.

Un comentator care a fost de acord cu Maddox a explicat: „Când sunteți gata, doamnelor, puneți acele întrebări grele și știți ce doriți, nu vă mulțumiți… Credeți-mă, veți ști în mai puțin de 12 săptămâni.”

Un altul a remarcat: „Nu ar trebui să ai nevoie de atât de mult pentru a simți sentimente de dragoste sau ești foarte afectat, dacă da, încetează să te mai întâlnești cu acea persoană și concentrează-te pe tine.”

În timp ce nu există două persoane la fel și lucruri precum rostirea cuvintelor „Te iubesc” ar putea la mai mult timp la unii, a face trei luni estimarea aproximativă a timpului pe care ar trebui să-l petreci testând apele cu cineva înainte de a face pasul următor pare că a devenit idee populară.

„Da, regula celor 90 de zile! După asta, îți pierzi timpul”, a mai scris un comentator.

Invenția genială a cercetătorilor pentru a elimina zgomotul enervant de la vecini. Cum funcționează țesătura care te scapă de sunetul bormașinii

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here