Sindicalistul Leonard Bărăscu încasează sume colosale de pe urma pensionarilor. Din 117 milioane de euro pe care Casa Națională de Pensii îi distribuie pentru tratamentele balneare ale vârstnicilor, 33 de milioane de euro ajung la o firmă controlată de Leonard Bărăscu. Și nu e singura sursă de venit a acestuia. Potrivit declarației de avere, acesta mai are alte cinci funcții care îi aduc din bugetul statului lunar suma de 22.000 de euro. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să îl contacteze pe Leonard Bărăscu, însă până în acest moment nu am primit nicio reacție.  

Casa Națională de Pensii a împărțit 117 milioane de euro pentru tratamentul balnear al pensionarilor. În urma unor licitații, o parte din bani au ajuns la Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat și la Unitatea Militară Bălțătești. Iar suma de 33 de milioane de euro a fost distribuită firmei Sind Tour Trading. Societatea este administrată de Confederația Națională a Sindicatelor Libere din România – Frăția, care este condusă de Leonard Bărăscu, mai spun jurnaliștii.

Leonard Bărăscu este liderul Federației Sanitas din România și președinte la un IFN, de pe șoseaua Panduri. Leonard Bărăscu a mai menționat în declarația sa de avere alte două funcții de președinte și una de administrator tot la stat. Ceea ce înseamnă, potrivit declarației de avere, că Bărăscu încasează din bugetul statului, pentru toate funcțiile pe care le deține, suma de 22.000 de euro pe lună.

Florian Coldea ar fi investit banii din trafic de influență în imobiliare. Cum arată vila de lux în care se va muta 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here