Scenă șocantă filamtă de un client într-un magazin Auchan din Timișoara. Acesta a surprins într-un rafp de patiserie un șoricel care părea să se lupte cuun melc cu stafide prea mare pentru el. Reprezentanții comapManagerii magazinului au reacționat și au precizat că este vorba despre un incident izolat și că au solicitat o deratizare de urgență.   Surprins în plină acțiune, animalul s-a speriat și s-a făcut nevăzut.

Cu toate că nu există informații despre perioada în care a fost făcută filmarea, în secțiunea de comentarii, cel care a postat filmulețul a spus că întâmplarea a avut loc într-un Auchan din zona Calea Buziașului, scrie Ziua de Vest.

Răspunsul Auchan după apariția imaginilor

La scurt timp după apariția imaginilior în spațiul public, reprezentanții hipermarketului au prezentat un răspuns. ”Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori dar și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus igienizarea imediata și deratizarea întregului magazin, precum și casarea tuturor mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că ar fi putut intra în contact. Am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul Auchan Buziașului face frecvent procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc acum câteva zile”, a transmis directorul magazinului respectiv pentru Ziua de Vest. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here