Statele Unite au primit în ultimele săptămâni informații cu privire la un complot al Iranului care vizează eliminarea lui Donald Trump, a informat marți CNN, citând persoane informate în acest sens. 

Acesta este motivul care a dus la creșterea securității în jurul fostului președinte de către Serviciul Secret în ultimele săptămâni, au declarat pentru CNN mai multe persoane informate pe această temă. Cu toate acestea, nu există niciun indiciu că tânărul de 20 de ani care a încercat să-l asasineze pe Trump sâmbătă ar avea legături cu acest complot, arată postul TV amercian, citat de Reuters.

Existența informațiilor privind amenințarea din partea unei agenții ostile de informații străine – și securitatea sporită pentru Trump – ridică noi întrebări cu privire la erorile de securitate de la mitingul de sâmbătă din Butler, Pennsylvania, și cum a reușit un tânăr de 20 de ani să se apropie atât de mult încât să-i permită să tragă focuri de armă care l-au rănit pe fostul președinte.

Donald Trump s-a întors la casa lui din New Jersey după ce a fost rănit într-o tentativă de asasinat la un miting de sâmbătă, relatează BBC Online.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here