Un bărbat de 54 de ani din municipiul Botoşani a fost amendat de poliţişti cu 12.000 de lei după ce a fost prins că a abandonat mai mulţi pui de pisică, în zona gării din oraş. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Botoşani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 12.000 de lei, pentru faptul că a abandonat animale.

El a fost surprins, în luna august, în timp ce abandona mai mulţi pui de pisică în zona cu vegetaţie a Gării din municipiul Botoşani. 

Amenzi de până la 4.000 de lei pentru locuitorii de la bloc care au termopane și comit această greșeală

De altfel, în luna august, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, au fost aplicate peste 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 130.000 de lei.  Sancţiunile au fost aplicate pentru nerespectarea regimului de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi, nerespectarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân şi pentru nerespectarea legislaţiei privind  protecţia animalelor, în special a condiţiilor de viaţă şi bunăstare a animalelor.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here