Informație bombă de la vârful puterii. Potrivit unor surse, PNL va rupe pactul cu PSD, iar Nicolae Ciucă exclude continuarea guvernării cu social-democrații. Mai mult, șeful liberalilor spune să nu va mai merge la nicio ședință de coaliție și nici nu va mai vorbi la telefon cu Ciolacu.  

Potrivit unor surse, Partidul Național Liberal (PNL) intenționează să rupă colaborarea cu Partidul Social Democrat (PSD). Nicolae Ciucă, liderul PNL, a declarat că nu va mai participa la nicio ședință de coaliție și a exclus categoric continuarea guvernării alături de social-democrați după alegeri.

Conform surselor, această decizie vine pe fondul unor tensiuni crescute între cele două partide, iar Ciucă a subliniat că nu va mai comunica telefonic cu Marcel Ciolacu.

„Am convenit că este nevoie de clarificare. Observ că există mai multe poziții și o dezangajare față de acest proiect (n.r.: legea Iohannis-senator). Este clar că nu există o înțelegere în coaliție motiv pentru care vom avea o atitudine pe măsură”, a spus Nicolae Ciucă.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here