Scandal în lumea mondenă. Unul din cei mai doriți bărbați din lume, Michele Morrone și-a părăsit fosta parteneră, după care a fost zărit alături de noua lui iubită, românca Bogdana Tancău, o antrenoare sexy de fitness. Controversele din jurul actorului au luat amploare după ce Nikita, pe numele său real, Mihaela Ispas, a venit cu mărturisiri incendiare. Aceasta susține că mult râvnitul artist este îndrăgostit de ea.  

Actorul în vârstă de 33 de ani, a devenit celebru după rolul din filmul erotic ”365 de zile” apărut în 2020. Pelicula a dat peste cap toate așteptările din lumea cinematografiei.Sex-simbolul și-a părăsit fosta soție, pe Moara Sorio, pentru tânăra din România care i-a vrăjit inima: Bogdana Tancău. În spațiul public au circulat zvonuri cum că tânăra ar fi fost implicată în afacerile fraților Tate.

Bogdana Tancău/ Foto: Facebook

Mihaela Ispas, cunoscută în spațiul public drept Nikita, a intervinit în noua relație a acestora și a declarat că nu o mai interesează Morrone, chiar dacă au fost luni întregi în care ar fi vorbit pe rețelele de socializare.”Michele e indragostit de mine. Pe mine nu ma intereseaza si nu ma afecteaza …vorbim de 9 luni de zile. Nu stiu, si acuma vrea, si in momentul de fata, imi da mesaje si acum. Nu-i raspund, efectiv nu-i mai raspund”, a spus Mihaela Ispas.Cuplul de îndrăgostiți a fost văzut la un restaurant din nordul Capitalei. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here