Tânăra de 16 ani, vedetă pe rețelele de socializare, care a distrus 6 mașini în încercarea de a scăpa de polițiști, a fost plasată sub control judiciar după ce a fost audiată timp de câteva ore. Adolescenta este cercetată pentru conducere făre permis, nerespectarea semnalelor polițiștilor și distrugere. Agenții au urmărit-o minute întregi pe străzile din sectorul 3 al Capitalei. Când a văzut semnalele politistilor, adolescenta a continuat să accelereze. La un moment dat, fata a pierdut controlul mașinii, iar oamenii legii au reusit sa o prinda.  

“Față de tânără, în vârstă de 16 ani, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorul 3 au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, a transmis Poliția Capitalei.

Alături de vedeta de 16 ani, în mașină se mai aflau încă doi tineri, dar ninemi n-a fost rănit în urma cursei ca-n filme.

Dosar penal riscă și persoana care i-a încredințat mașina fetei.

Accident grav, luni dimineața, în jurul orei 1:40! O tânără de 16 ani care circula haotic prin București, fiind urmărită de Poliție, a intrat pe o străduță îngustă din sectorul 3, unde a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o mașină parcată. 

Impactul a fost atât de puternic, încât s-a produs un efect de domino și au fost avariate, în total, cinci autoturisme.

Accident grav, în București: o tânără de 16 ani, urmărită de Poliție, a scăpat mașina de sub control și a făcut prăpăd: mai multe victime!

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here