Tânărul în vârstă de 29 de ani prins cu maşina oprită în mijlocul unei străzi din Sectorul 4 din Bucureşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El ar fi consumat ketamină, fiind găsit inconştient în autoturism. Anchetatorii au găsit 50 de grame de drog în vehicul. 

„Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi Brigăzii Rutiere din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive şi deţinerea, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”, a transmis, miercuri, Brigada Rutieră a Capitalei.

Pe 19 iulie 2024, acesta ar fi condus un autoturism, pe drumurile publice, din municipiul Bucureşti, în timp ce s-ar fi aflat sub influenţa substanţelor psihoactive, respectiv ketamină.

Un șofer beat și drogat a adormit la volan, în mijocul străzii VIDEO 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here