Provocarea serii! Pune-ți mintea la contribuție și află cât de repede poți corecta această ecuație. Trebuie doar să muți un singur băț de chibrit. Test IQ pentru genii

Acest test IQ îți verifică abilitățile și îți dezvoltă spiritul de observație. Încearcă să corectezi ecuația 10 + 16 = 5 prin mutarea unui singur băț de chibrit. Concentrează-te și începe testul! Mult succes!

Îți expunem o operație de matematică 10 + 16 = 5, cifrele fiind formate din bețe de chibrit, după cum se poate observa în imagine. Adunarea din fotografie nu este corectă, așa că treaba ta e să găsești soluția acestui test. Trebuie doar să muți un singur băț de chibrit pentru a-i da sens ecuației.

La prima vedere, pare un test simplu, dar nu este tocmai ușor să rezolvi această provocare. Cei care l-au rezolvat singuri au parte de felicitările noastre, iar cei care nu au reușit să rezolve testul nu trebuie să se îngrijoreze. Venim în întâmpinarea voastră cu rezolvarea testului IQ.

Rezolvare: Pentru a corecta egalitatea, trebuie să muți unul dintre bețele de chibrit care formează cifra 6 astfel încât să rămână cifra 5. Bățul va fi mutat în fața lui 10, având rolul lui. Făcând această mutare, veți obține -10+15=5.

                       Răspunsul testului IQ, chiar aici.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here