O pizzerie din Düsseldorf a fost implicată într-o rețea de trafic de droguri, unde clienții puteau comanda cocaină direct din meniu, relatează SkyNews.  

Poliția germană a descoperit că drogurile erau livrate sub acoperirea unei “comenzi speciale”, prin simpla selectare a produsului cu numărul 40. Afacerea ilegală a fost dezvăluită în urma unei investigații ce a început în luna martie, după ce autoritățile au primit un pont.

„Pizza” cu de toate cu blat de cocaină

Pe parcursul supravegherii, managerul pizzeriei a încercat să scape de probe, aruncând un sac cu cocaină pe fereastră. Încercarea sa a eșuat, sacul căzând direct în mâinile polițiștilor. În urma perchezițiilor, au fost confiscate 1,6 kg de cocaină, 40 de grame de canabis și o sumă impresionantă de 268.000 de euro în numerar.

Deși managerul a fost inițial arestat pentru câteva zile, pizzeria și-a reluat activitatea, continuând să vândă ceea ce era cunoscută drept “pizza specială” cu droguri. Investigația a progresat, conducând la arestarea a trei persoane și descoperirea a două plantații de canabis. Managerul pizzeriei a fost în cele din urmă arestat în timp ce încerca să părăsească țara, potrivit Mediafax.

Această operațiune a scos la iveală o metodă ingenioasă de trafic, dar și o rețea bine organizată de distribuție a drogurilor, care s-a folosit de un local aparent obișnuit pentru a desfășura activități ilegale. Ancheta continuă pentru a dezvălui toate ramificațiile acestei rețele.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here