Un incident tragic a avut loc pe insula Sapelo din statul american Georgia, unde cel puțin șapte persoane și-au pierdut viața după ce un ponton s-a prăbușit, relatează Reuters, citat de news.ro. Incidentul s-a petrecut în timpul unei adunări a comunității Gullah-Geechee, iar echipele de salvare continuau căutările pentru persoane dispărute în apele Oceanului Atlantic. Peste 20 de oameni au căzut în apă

Conform autorităților, aproximativ 20 de persoane au căzut în apă după ce pasarela aglomerată, unde așteptau un feribot, s-a prăbușit sâmbătă seara. În afară de victimele decedate, mai multe persoane au fost rănite, iar cauzele care au dus la această tragedie nu sunt încă cunoscute.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Resurse Naturale din Georgia, Tyler Jones, a declarat că insula Sapelo poate fi accesată doar cu barca, iar feriboturile necesită în jur de 20 de minute pentru a ajunge acolo. Tragedia a afectat profund mica comunitate izolată de pe insulă, iar ancheta este în desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here