Un accident devastator a avut loc în apropierea orașului Gdansk, Polonia, unde patru persoane au decedat și 12 au fost rănite după ce 22 de mașini au fost implicate într-o coliziune masivă.  

Evenimentul a avut loc vineri seară, în jurul orei 23:15 (21:15 GMT), la o ieșire de pe autostrada S7, în apropierea satului Borkowo, conform raportărilor de la agenția dpa, citate de Agerpres.

Cum s-a petrecut tragedia

Accidentul s-a petrecut pe un segment de drum aflat în construcție, parte a centurii ocolitoare de sud a Gdanskului. La fața locului, mai multe vehicule au fost complet distruse în urma impactului, iar unele dintre ele au luat foc, rezultând incendii devastatoare. Se pare că unele dintre victimele decedate au murit în urma flăcărilor.

Un șofer de camion în vârstă de 37 de ani a fost reținut de autorități după ce s-a constatat că ar fi lovit un vehicul aflat în fața sa. Potrivit poliției, acesta nu se afla sub influența alcoolului la momentul accidentului.

Printre persoanele rănite se numără și copii, iar autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale accidentului. Identitățile celor care și-au pierdut viața nu au fost încă făcute publice.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here