Traian Băsescu regretă vremurile de la șefia țării și se plânge că nu are drepturi de fost președinte. Totul după ce politicianul a rămas fără drepturi după ce a fost declarat colaborator al securității sub numele de cod Petrov. Pe de altă parte, românii au lansat un val de ironii la adresa sa după ce a scris public „Bună ziua” pe pagina sa de Facebook.  

La vârsta de 72 de ani, fostul lider a făcut un bilanț al carierei sale politice în care a recunoscut că a făcut greșeli în relațiile cu mulți oameni. De asemenea, a mărturisit că nu și-a respectat niciodată adversarii politici.

“N-am avut un adversar politic pe care să-l respect, vă spun cinstit. Dacă aș spune că l-am respectat pe cutare adversar, asta ar însemna să fiu farsor. Adversarul, l-am tratat ca pe adversar, cum au tratat și ei pe mine. Deci am fost deputat și senator al României trei mandate, n-am indemnizație de parlamentar, Am fost președinte, n-am drepturi de fost președinte. Deci, pe cine să respect?”, a spus Băsescu.

Între timp, Traian Băsescu a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj în care le urează urmăritorilor săi „bună ziua!”. Cei mai mulți i-au răspuns cu salutul „să trăiți!”, însă s-au strecurat și o serie de comentarii ironice la adresa fostului președinte.

Oamenii i-au cerut bani împrumut lui Traian Băsescu și l-au întrebat dacă a găsit flota României. De departe, majoritatea comentariilor ironice fac referire la zvonurile privind obiceiul lui Băsescu de a consuma alcool. Românii l-au întrebat pe politician câte cuburi de gheață se pun în paharul de whiskey. 

Joe Biden nu scapă de ironiile lui Trump: „Avea un IQ scăzut acum 30 de ani, dar acum s-ar putea să nu mai aibă deloc”

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here