După o vară plină de provocări și zbucium emoțional, jumătatea lunii septembrie aduce un nou suflu pentru trei zodii care vor începe un proces de vindecare profundă. Astrele se aliniază într-un mod favorabil, oferindu-le sprijin și îndrumare pe drumul spre regăsirea de sine. Aceste influențe cosmice le vor oferi ocazia de a reflecta asupra experiențelor anterioare, de a lăsa în urmă bagajele emoționale și de a deschide uși către un nou început. Fie că este vorba despre relații, carieră sau dezvoltare personală, aceste zodii vor simți cum energia universului le îmbrățișează și le ghidează spre un nou capitol al existenței lor. 

Cine sunt norocoșii „trași la sorți” de astre, care își vindecă rănile după jumătatea lunii septembrie? Sufletul lor va cânta!

Trei nativi ai zodiacului au simțit pe umeri povara greutăților în ultimele luni. În această toamnă, astrele se aliniază în mod favorabil pentru cei cărora le aduc oportunități neașteptate în viața profesională, personală și socială.

Fie că este vorba de noi prietenii, reîntâlniri cu persoane dragi sau relații amoroase, aceste zodii își încep procesul de transformare, își ling rănile și își regăsesc echilibrul și fericirea în această perioadă. Reprezentanții acestor semne zodiacale descoperă acum și partea plină a paharului.

Iată care sunt norocoșii câștigători ai surprizelor plăcute din partea astrelor, începând cu jumătatea lunii septembrie! Își vor vindeca sufletul!

Taur

Pentru Tauri, toamna se anunță plină de surprize neașteptate. Până acum, poate că ai auzit o voce critică în mintea ta, de care nu scăpai indiferent ce făceai. Este timpul să te eliberezi de autocritică, să-ți schimbi viața și să treci printr-un amplu proces de vindecare.

O simplă infuzie din frunzele acestui copac este o adevărată binecuvântare pentru cei cu boli de inimă. Leacul folosit încă din antichitate

Gândește-te la ce s-a întâmplat în trecutul tău, cu precădere la suferințele cauzate de criticile celorlalți. Dacă vei înțelege cum a început totul, va fi mult mai simplu să te vindeci. Rostește afirmații pozitive, vorbește cu tine în oglindă și spune-ți cuvinte frumoase, chiar dacă la început ți se pare inconfortabil.

Să nu-ți fie teamă să contactezi pe cineva în care ai încredere pe deplin, în fața căruia să-ți deschizi sufletul și să-ți recapeți încrederea în forțele proprii. Uneori, deschiderea față de o altă persoană e cea mai puternică cale spre vindecare.

Rac

Toată lumea știe cât de loial și de emotiv ești. Grija pentru cei din jur și faptul că îi pui pe ceilalți mai presus de tine te-a adus în acest punct. Practic, a doua jumătate a lunii septembrie este momentul oportun să te îngrijești și de sufletul tău.

Uneori, prietenii îți pot face viața mai grea, în loc să te ajute, te sfătuiesc astrologii. Ar trebui să te uiți înapoi, să analizezi ce a mers prost într-o relație de prietenie, să ierți, să mergi mai departe fără a ține ranchiună și să te concentrezi pe prietenii care se poartă frumos și te fac să te simți valoros/ valoroasă.

Rația de aur pentru murăturile perfecte: Câtă sare se pune la castraveți, în funcție de cantitatea de apă

Toamna aceasta reușești să te vindeci, să găsești oameni care te apreciază, să construiești prietenii puternice și sănătoase. Încheie relațiile de prietenie care nu îți aduc decât dezamăgire și rănile se vor închide de la sine.

Balanța

Tu, nativule Balanță, ai nevoie de echilibru în viața ta. Ești o fire justițiară și corectă, dar în ciuda acestor calități, uneori ajungi în legături care nu sunt prea bune pentru tine. Dacă ești implicat/ă într-o relație toxică sau într-o prietenie care te secătuiește de energie, este timpul să te retragi. Renunță la relațiile care îți absorb vibrațiile bune și aduc doar un gol în suflet.

Nu considera că ești egoist/ă dacă îți prioritizezi propria bunăstare. Înconjoară-te doar de oameni care te respectă, te tratează cu bunătate și te valorifică. Pentru tine, vindecarea din a doua parte a lunii septembrie se realizează numai prin detașare și renunțare.

O toamnă „vindecătoare” se anunță pentru nativii acestor trei zodii pentru care rănile din trecut se închid ușor ușor și se cicatrizează cu un strop de bunătate presărată la momentul potrivit.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 16-22 septembrie. Revoluție în portofelul unor zodii. Astrele le ajută din plin

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here