Linia de tren Bucuresti-Ploiesti este blocata în mijlocul câmpului de la ora 18:30, conform spuselor călătorilor, care au ajuns la limita răbdării. Mai multe trenuri, inclusiv cel care merge spre Budapesta, au fost afectate de aceasta situatie neplacuta. Calatorii sunt extrem de revoltati pentru aceasta intarziere, mai ales ca temperaturile ridicate fac ca situatia sa fie si mai dificila. 

Deocamdata nu se stie exact ce s-a intamplat si din ce motiv linia de tren este blocata. iar CFR nu a trimis un comunicat oficial prin care să lămurească situația. Cert este că acest incident a dat peste cap circulația feroviară în regiune, inclusiv trenul cu destinația Budapesta.

Oamenii sunt nevoiți să suporte o căldură îngrozitoare, iar CFR nu a uat nicio masura pentru a veni in ajutorul calatorilor afectati. Niciun reprezentant al companiei  nu a luat legatura cu pasagerii, nimeni nu le-a adus apa și nimeni nu a luat măsuri astfel incat sa mai tempereze putin din nervii pe care i-au provocat prin situatia creata. 

Conform unui călător, trenul a încetat să se mai miște în jurul orei 18.30. Oamenii sunt disperați, intrucat mulți trebuiau să ia alte trenuri, pe care cu siguranță le vor pierde. Călătorii spun că în tren este un adevărat „cuptor”, întrucât aerul condiționat nu funcționează.

Exasperați, oamenii au trimis locația echipelor SMURD pentru a veni la fața locului și a acorda ajutorul celor afectați de căldura extremă. De asemenea, le-au cerut echipelor de salvare să îi aștepte în gara Ploiești cu apă și mai multe unități medicale în cazul în care va fi nevoie.

Manele la un festival de mâncare din Germania. Videoclipul care a împărțit internetul în două

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here