Tzancă Uraganu le dă replica celor care spun că nu își plătește taxele și impozitele la stat. Cântărețul a spus pe o rețea de socializare că muncește legal și că e cu plata datoriilor la zi chiar dacă acestea se ridică undeva la 80.000 de lei pe an.  

Tzancă Uraganu trăiește pe picior mare. Nu există zi în care artistul să nu se laude pe internet cu achizițiile lui de lux. Cântărețul are bolizi-sport de sute de mii de euro, case și apartamente, iar de-a lungul timpului au fost voci care au pus la îndoială faptul că artistul și-ar plăti datoriile către stat. 

Uraganu arată că a plătit 80.000 de lei la ANAF

Tzancă Uraganu le dovedește românilor că își plătește taxele și impozitele la stat. Artistul s-a filmat cu toate chitanțele de la ANAF în mână și spune că datoriile lui se ridică la 80.000 de lei pe an.

„Am plătit la bancă. Normal trebuie să plătești din telefon cum plătesc eu lunar din telefon. Mai sunt unele greșeli și se transferă la alții, așa că m-am dus eu la bancă. Am plătit suma de 60 de mii de lei, plus 200 de mii din telefon. Vreo 800 de mil. Astea sunt taxele și impozitele care mi-au venit de o lună și ceva pentru că în fiecare lună e diferit.”, a zis manelistul.

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai urmăriți artiști de muzică de petrecere, iar acest lucru îi rotunjește considerabil conturile. Cântărețul este chemat mereu la evenimentele ale oamenilor bogați și cântă doar pe sume foarte mari. De acolo, artistul pleacă cu sacoșe de bani. Tzancă Uraganu postează zilnic imagini din vacanțele de lux, dar și cu achizițiile spectaculoase pe care le face. Artistul se afișează în mediul online cu diverse mașini scumpe, bijuterii, case și apartamente.

@tzzzancauraganu Ca răspuns pentru @Toto ♬ sunet original – tzzzanca uraganu 🏆 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here