După decesul solistului legendarei trupe rock Phoenix, în mediul online au apărut imagini cu ultimele sale momente de viață. În unul din videoclipuri, Nicu Covaci este surprins pe scaun, acasă, cu branula în mână, vizibil slăbit în timp ce colegii săi de trupă au venit să îi cânte. Legendarul artist a murit la vârsta de 77 de ani. Solistul a încetat din viață în urma unor probleme foarte grave de sănătate. Acesta va fi înmormântat cu onoruri militare.  

Acestea sunt ultimele imagini cu Nicu Covaci în viață. Colegii de trupă i-au fost alături până în ultima clipă. Aceștia obișnuiau să meargă frecvent la el acasă și să îi cânte. Pe filmare se vede cum regretatul artist stă pe scaun, vizibil slăbit și trist, cu branula în mână în timp ce membri trupei Phoenix încercau să îl înveselească.

Nicu Covaci a murit! Este doliu în lumea muzicii din România

Și în ultimele sale apariții la concerte, Nicu Covaci era slăbit.

Zeci de motocicliști au organizat un marș în memoria legendarului artist, i-au cântat melodiile în stradă și au aprins lumânări în forma inițialelor numelui său.

Problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut la începutul lunii martie, anul acesta. La momentul respectiv, liderul Phoenix a început să simtă că îi amorțește fața.

Medicul si prietenul lui Nicu Covaci: A avut cea mai agresivă formă de cancer cerebral, dar și-a păstrat forța EXTRAORDINARĂ

Ulterior, a început să aibă probleme de vedere. Acela a fost momentul în care a hotărât să îşi facă un RMN, iar rezultatele indicau o tumoră pe creier.

După o operație de șase ore la care a fost supus în luna martie, starea sa de sănătate s-a deteriorat constant. Apoi a survenit decesul.Colegii de trupă ai lui Nicu Covaci au spus că starea de sănătate a artistului era extrem de gravă.

Primele informații despre ÎNMORMÂNTAREA lui Nicu Covaci. Cine va ridica sicriul de la spital și unde va fi depus?

Formația Phoenix a avut un succes uriaș și a fost una dintre cele mai bune trupe rock din istoria muzicii românești.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here