Săptămâna crucială pentru echipa Statului Paralel! Sunt ultimele zile de strategie pentru Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Doru Trăilă înainte de a se prezenta în fața instanței pentru contestarea măsurii preventive. Generalul Dumitru Dumbravă s-a prezentat, în această dimineață, la controlul judiciar. 

Săptămână decisivă în mega dosarul generalilor Statului Paralel care se află pe masa procurorilor DNA. Cei patru inculpați se află în continuare sub măsura preventivă a controlului judiciar și încearcă orice variantă pentru a scăpa de acesta. 

În această sptămână, în ziua de miercuri, generalii Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și avocatul Doru Trăilă se vor prezenta în fața instanței de la Curtea de Apel București pentru a încerca să scape de această măsură preventivă. Aceștia trebuie să se prezinte din nou la poliție pentru a semna controlul judiciar. 

Judecătoarea de la Curtea de Apel căreia i-a fost repartizat acest dosar este Alina Adriana Radu. Numirea este una controversată, aceasta fiind cea care l-a achitat pe Valentin Vișoiu în mega dosarul penal în care a fost reprezentat de către avocatul Rareș Dan, vărul lui Florian Coldea, cunoscut cu legături cu statul paralel. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here