Robert Allen Satterfield, un bărbat din SUA condamnat la moarte pentru uciderea unei familii întregi, își caută iubită pe un site de matrimoniale destinat deținuților. Deși se află în așteptarea execuției, Satterfield, în vârstă de 41 de ani, își exprimă dorința de a găsi dragostea în ciuda faptelor odioase comise. Crimele care l-au adus în această situație

În 2018, Satterfield a fost responsabil pentru moartea lui Ray Shawn Hudson, de 28 de ani, Maya Rivera, de 24 de ani, și a fiului lor, Ray Shawn Hudson Jr., care urma să împlinească 5 ani. După ce i-a ucis, el a aruncat corpurile într-o groapă și le-a dat foc. Deși a negat constant comiterea crimelor, probele împotriva sa au fost concludente, ceea ce a dus la condamnarea sa la moarte anul trecut.

În pofida circumstanțelor sale, Satterfield și-a creat un profil pe Wire of Hope, o platformă dedicată conectării deținuților cu persoane din afara închisorii. În profilul său, el descrie ce fel de parteneră își dorește: “Îmi doresc să interacționez cu o femeie adultă. Vârsta, rasa, locația, ocupația, nu sunt importante. Îmi plac femeile atrăgătoare şi încrezătoare, care știu să fie independente și să iubească”.

De asemenea, el menționează că își dorește “o doamnă spontană, distractivă și deschisă, cu care să schimb idei, interese și momente de viață”. Satterfield recunoaște că relația ar fi dificilă, dar se arată optimist și spune că “aşteaptă” mesaje de la potențiale partenere.

Contextul platformei Wire of Hope

Wire of Hope este o platformă care încearcă să ofere un impact pozitiv în viața deținuților, oferindu-le posibilitatea de a coresponda cu oameni din afara închisorii. Fondatorii platformei cred că scrisorile primite de deținuți îi ajută să scape de monotonia zilnică și să se simtă apreciați și iubiți.

Unul dintre co-fondatorii platformei, Sigrid, a început prin a-i trimite scrisori unui condamnat la moarte, Alan Wade, și în cele din urmă s-a mutat din Franța în Florida pentru a fi mai aproape de acesta. Cei doi au avut chiar și un copil împreună, subliniind impactul profund pe care aceste conexiuni îl pot avea.

Cazul lui Satterfield a stârnit reacții diverse. În timp ce unii sunt de părere că deținuții condamnați la moarte nu ar trebui să aibă acces la astfel de platforme, alții consideră că și aceștia au dreptul la companie și conexiune umană. Rămâne de văzut dacă Satterfield își va găsi iubirea pe Wire of Hope și cum va evolua această poveste.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here