Un cardiolog american atrage atenția că semnele unor probleme cu inima sunt destul de evidente și nu au o legătura directă cu organul vital. Este pur și simplu bine să le acordăm atenția și să consultăm un specialist. 

Respirația greoaie în timpul mersului sau în somn, precum și umflarea picioarelor, pot si semnale de alarmă legate de sănătatea inimi..

Dificultățile de respirație apar atunci când te străduiești să obții suficient oxigen, ceea ce te face să respiri fie mai greu, fie mai repede sau poate mai adânc decât de obicei. Dificultățile de respirație se datorează de obicei afecțiunilor cardiace sau pulmonare, conform Clinicii Mayo, scrie doctorulzilei.ro.

Simptomul poate începe brusc sau poate dura mai mult. Cauzele comune includ:

un atac de cord,bătăi neregulate ale inimii,insuficiență cardiacă.

The NJ Cardiovascular Institute îndeamnă să se solicite ajutor medical dacă dificultățile de respirație sunt însoțite de umflarea gleznelor și a picioarelor, dificultăți de respirație atunci când vă culcați, frisoane, tuse, febră mare sau respirație șuierătoare.

Dificultăți de respirație atunci când mergeți la culcare

Ortopneea este termenul medical pentru dificultăți de respirație în timp ce vă culcați, iar așezarea sau ridicarea în picioare ajută adesea. Dacă ai o inimă slabă, vor exista dificultăți în pomparea sângelelui suplimentar care se redistribuie în mod natural de la picioare la plămâni atunci când sta întins.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here