Marți, 17 septembrie 2024, un incident șocant a avut loc într-un hotel din Iași, unde avocatul Dinu Ș., un bărbat cunoscut în domeniul său, este acuzat că și-a agresat violent fosta iubită, Gabriela B., în vârstă de 34 de ani. 

Scena de groază a fost oprită de intervenția rapidă a poliției, iar bărbatul a fost dus încătușat la Institutul de Psihiatrie „Socola” pentru o evaluare psihiatrică, în timp ce victima a fost transportată în stare gravă la spital.

De la ce a pornit totul

Conform primelor informații, Dinu Ș. a vizitat-o pe Gabriela B. în camera ei de hotel sub pretextul de a petrece o seară liniștită împreună, însă lucrurile au degenerat rapid. Cei doi au avut o relație în urmă cu câțiva ani și menținuseră ocazional legătura, dar întâlnirea s-a transformat într-un atac brutal după ce avocatul a interpretat greșit intențiile femeii. După ce aceasta a refuzat avansurile sale, bărbatul a devenit extrem de agresiv și a încercat să o violeze, moment în care a început să o lovească violent.

Intervenția a fost declanșată de personalul hotelului, alertat de zgomotele puternice venite din cameră. Poliția și echipajul de ambulanță au sosit imediat la fața locului, găsind-o pe Gabriela B. în stare gravă. Aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, unde a fost diagnosticată cu traumatisme severe, inclusiv un hematom subdural și multiple leziuni faciale. Ulterior, a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie pentru tratament suplimentar.

Anchetatorii au găsit sânge pe pereții camerei de hotel

Familia Gabrielei a rămas șocată de gravitatea atacului. Mama victimei a declarat că fiica sa, care locuiește în Franța, se afla în România într-o vizită, alegând să stea la hotel în loc să locuiască cu părinții. Potrivit acesteia, scena înfiorătoare din camera de hotel, unde sângele acoperea pereții, i-a cutremurat pe toți cei implicați.

„Ea a avut o relație cu avocatul Dinu Șerban, în urmă cu mai mulți ani. Au mai vorbit la telefon, dar ea nu a lăsat de înțeles că ar putea să mai existe relații intime între ei. Marți, în jurul orei 22:00-23:00, Dinu Șerban a zis că merge la ea, în camera de hotel, ca să bea o bere. A încercat să o violeze, aproape că a fost omorâtă în bătaie“, a povestit mama victimei pentru BZI.

Dinu Ș. a fost ridicat de poliție aproape dezbrăcat și dus la Institutul de Psihiatrie „Socola” pentru evaluare. Conform declarațiilor poliției, avocatul a prezentat un comportament agresiv și confuz, ceea ce a impus necesitatea unei evaluări psihiatrice. Familia victimei cere acum ca bărbatul să fie tras la răspundere pentru tentativa de omor, fiind decisă să lupte pentru justiție.

Inspectoratul de Poliție Județean Iași a confirmat faptul că a fost deschisă o anchetă pentru a clarifica toate circumstanțele incidentului. Deși Gabriela B. a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu, investigațiile continuă, iar autoritățile urmează să ia măsurile legale corespunzătoare.

„La data de 17 septembrie a.c., poliția a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 34 de ani a fost agresată fizic de către un bărbat, într-un imobil din municipiul Iași. Din cercetări a rezultat că între cei doi a avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o fizic. Femeia a fost condusă la spital pentru îngrijiri medicale și s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu. Întrucât bărbatul avea un comportament agresiv și nefiresc, a fost condus la o unitate medicală de specialitate. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here