Un profesor de engleză în vârstă de 39 de ani este suspectat că, vara trecută, ar fi agresat sexual o minoră, după un curs la Palatul Copiilor, din Capitală. Deşi ar fi ştiut ce a păţit fata, mama acesteia nu a denunţat fapta la Poliţie. Un an mai târziu, copila ar fi fost violată de un alt bărbat, afirmă anchetatorii. Acum, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. 

Poliţişti ai Secţiei 18 din Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară în Capitală şi trei mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală, concurs real de corupere sexuală a minorilor, racolarea minorilor în scopuri sexuale, nedenunţare şi vătămare corporală din culpă.„Din datele şi probele administrate până în prezent a rezultat presupunerea rezonabilă că, în luna iulie a anului 2023, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în calitate de profesor de limba engleză în cadrul unei instituţii culturale destinate copiilor, din Sectorul 4, ar fi profitat de vârsta fragedă a unei minore, care la acea dată avea 14 ani, şi fără consimţământul acesteia, ar fi agresat-o sexual, în incinta respectivei instituţii culturale. De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că, mama minorei ar fi luat cunoştinţă despre infracţiunea săvârşită asupra fiicei sale, nu a denunţat fapta”, informează Poliţia Română.

Agresiunea sexuală a profesorului în vârstă de 39 de ani s-ar fi petrecut în timp ce fata se afla în Palatul Copiilor, la finalul unui curs de engleză.

Poliţiştii au mai anunţat că investigaţiile au scos la iveală faptul că în vacanţa de vară din acest an un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, i-ar fi propus, în mod repetat, minorei de 15 ani să se întâlnească la o adresă din Sectorul 2 al Capitalei. Potrivit poliţiştirlor, acesta este cercetat pentru viol, coruperea sexuală a minorilor în formă continuată şi racolarea minorilor în scopuri sexuale în formă continuată.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul subunităţii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru viol, agresiune sexuală, coruperea sexuală a minorilor, racolarea minorilor în scopuri sexuale, nedenunţare, vătămare corporală din culpă.

Bărbat din Olt, reţinut după ce şi-a AGRESAT soţia. Femeia a fost lovită în cap cu pumnii şi picioarele: unde s-a petrecut cumplita scenă 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here