Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Brăila, a fost plasat în arest preventiv după un incident grav care a avut loc pe stradă. Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Cum s-a întâmplat totul

Incidentul s-a produs pe 23 iunie, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Brăila. Se pare că tânărul a intrat într-un conflict cu un alt tânăr de 26 de ani, pe care l-a lovit. În plus, el a amenințat cu acte de violență o fetiță de doar 3 ani, ceea ce a amplificat gravitatea situației.

În urma acestui incident, astăzi, joi, instanța a aprobat cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestul preventiv al tânărului pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv (C.R.A.P) Brăila, unde va rămâne pe durata anchetei.

Autoritățile continuă să investigheze cazul și să adune toate dovezile necesare pentru a rezolva acest incident violent.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here