Toţi cei implicaţi în mega-scandalul din Pantelimon au fost identificaţi, a anunțat, marți, Poliția Română, menționând că, în prezent, continuă indentifiarea martorilor. În plus de asta, potrivit sursei citate, una dintre persoanele implicate a fost reţinută pentru tentativă de omor şi este prezentată Tribunalului Ilfov cu propunere de arestare preventivă. 

Oficialii Poliţiei Române au transmis, marţi, că percheziţiile care vizează scandalul din Pantelimon sunt coordonate de şeful Poliţiei Capitalei, chestor principal de poliţie Bogdan Berechet. 

Inspectorul-şef al IPJ Ilfov, Mădălina Moşoiu, care coordonează activităţile din județ, a declarat că luni seară a fost reţinută o altă persoană, cercetată pentru tentativă de omor şi conducere fără permis de conducere.

”Această persoană a participat la conflictul de de pe 21 septembrie în calitate de conducător auto, la volanul unui autoturism”, a transmis Mădălina Moşoiu.

Potrivit acesteia, persoana respectivă este prezentată, marţi, Tribunalului Ilfov pentru dispunerea măsurii de arest preventiv.

Scandalul din Pantelimon, pornit de la un conflict amoros: detalii halucinante. 400 de polițiști, mobilizați în stradă

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan, a declarat că toate persoanele implicate ăn conflict au fost identificate.

”Toate persoanele de interes în cele două cauze, atât cea din Ilfov, cât şi cea din Capitală, au fost identificate. Aşadar, în continuare vom derula activităţi împreună cu Poliţia Capitalei şi IPJ Ilfov şi celelalte structuri implicate pentru a documenta, pentru a contura probatoriul în cele două cauze, pentru a fi dispuse măsuri legale, cu siguranţă, în perioada imediat următoare”, a transmis Drăgan.

Acesta a precizat că autorităţile lucrează ăn continuare pentru identificarea altor personae, dar care au fost doar martori la incident.

”Aşadar, cum am spus şi mai devreme, toate persoanele de interes pentru cele două cauze au fost identificate. Mai sunt de identificat persoane care au participat, dacă îmi permiteţi să spun aşa, în calitate de martor al acestei audieri, este foarte important să fie aduse şi la evenimente. Este foarte important ca şi aceste persoane să fie conduse la audieri de către colegii noştri, tocmai pentru a contura întregul fie al evenimentelor”, a mai spus Drăgan.  

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here