Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel mai bine și cum îl îngrijești pentru a te bucura cât mai mult timp de el. 

Crinul păcii este o plantă de casă populară, cu întreținere redusă, frunze verzi lucioase și flori albe. Această floare este originară din America Centrală și este obișnuită cu un mediu cald și umed. Numele său se referă la florile sale albe, despre care se crede că arată ca niște steaguri albe, simbol al păcii.

Cum să ai grijă corect de orhidee. De ce au nevoie de fapt aceste flori superbeUnde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori

Deși crinul păcii va crește în lumină slabă, acesta înflorește mai bine în lumină puternică, indirectă. Crinii de pace încep de obicei să înflorească la începutul primăverii, fiecare floare rezistând până la patru săptămâni.

Dacă crinul tău nu a înflorit, poate că nu a ajuns la maturitate sau are nevoie de un loc nou în care să fie amplasat.

Cum să-ți protejezi plantele de infestarea cu musculițe albe cu doar două ingrediente banale: orice gospodină le are în bucătărie

Lumina strălucitoare, indirectă, este cea mai bună pentru crinii păcii. Ideal este să alegi un loc în care crinul este ferit de curentul rece. Alege un lco care să fie departe de uși.

Crinii păcii sunt obișnuiți cu un mediu tropical, așa că o cameră umedă, cum ar fi bucătăria sau baia, este ideală. Pentru a avea grijă de el trebuie să alegi un ghiveci cu cel mult o treime mai mare decât rădăcina. Umple ghiveciul până la două treimi cu compost multifuncțional sau pentru plante de casă fără turbă.

Plantează crinul păcii umplând în jurul bulbilor cu mai mult compost. Udă crinul cu apă și lasă apa să se scurgă. Crinul păcii te poate bucura cu florile sale dacă este îngrijit corect.

Trucuri care te pot ajuta să scapi de gustul amar al vinetelor. Sigur îți vor folosiCum îngrijești crinul păcii

Udă crinul păcii în mod regulat. În mod ideal crinul păcii trebuie udat constant pentru ca solul în care a fost plantat să nu se usuce niciodată complet, dar nici să fie îmbibat cu apă.

Citește continuarea aici

Plante despre care se spune că pot ameliora stresul și anxietatea. Mulți dintre noi le au deja în casă 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here