UPDATE - Argeş: Bărbat decedat după ce a fost evacuat forţat de pe terasa unui restaurant afectat de un incendiu  / Ministrul de Interne:Sunt convins că se va face urgent lumină în acest caz, cine se face vinovat de moartea acestui om

Un bărbat care consuma alcool pe terasa unui restaurant din Piteşti şi a refuzat să părăsească zona, când i s-a solicitat acest lucru, în condiţiile în care în bucătăria localului a izbucnit un incendiu, a fost evacuat cu forţa de pe terasă. În acel moment, el a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decedat după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a afirmat că a fost deschisă o anchetă în acest caz, el precizând că se va face urgent lumină în acel caz şi se va stabili cine se face vinovat de moartea bărbatului.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected].

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here