În ultimele zile, Valea Prahovei a devenit scena unor evenimente neobișnuite, atrăgând atenția autorităților și a localnicilor deopotrivă. Prezența urșilor în zonă a generat alerte RO-ALERT, sistemul național de avertizare care informează populația despre situații de urgență. Două mesaje au fost transmise deja, avertizând locuitorii și turiștii cu privire la pericolul reprezentat de aceste animale, care au fost observate migrând spre zonele populate. 

O alertă de urs a fost emisă, duminică după-amiază, pentru locuitorii şi turiştii care se află în staţiunea Sinaia, aceştia fiind avertizaţi prin intermediul unui mesaj RO-ALERT.Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, animalul a fost văzut pe Drumul Cotei din Sinaia.La faţa locului se deplasează un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului Sinaia, arată sursa citată.Ulterior, un alt mesaj RO-ALERT a fost emis pentru a semnala prezenţa unui urs pe strada Nestor Ureche din staţiunea Buşteni.

Orașul din România care a devenit o ruină. Oamenii pleacă pe capete iar singurul peisaj este cel al clădirilor degradate

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here