Nicio fotografie cu Elena Lasconi nu apare pe pliantul de campanie al USR pentru alegerile parlamentare! În schimb, tronează o poză cu Nicușor Dan, primarul general, mai mare decât oricare dintre celelalte imagini ale candidaților. Observațiile au fost făcute de gazetarul Cristian Tudor Popescu.  

CTP a scris pe pagina sa de socializare că a primit pliantul de campanie al USR în poștă, însă a constatat cu uimire că șefa partidului, Elena Lasconi, nu apare deloc în broșură. Asta deși Lasconi este candidatul la prezidențiale și ar trebui să fie prezentă pe toate materialele de campanie.

În schimb, USR a ales să pună în pliant o fotografie mare cu Nicușor Dan. De asemenea, notează Cristian Tudor Popescu, reziștii au înlocuit denumirea Uniunea Salvați România cu Uniunea Salvați Bucureștiul, numele inițial al partidului. Totul e doar modalitate prin care reziștii vor să obțină voturi de la electoratul lui Nicușor Dan, scrie Cristian Tudor Popescu. 

Lasconi vrea să o scoată pe Clotilde Armand de pe listele pentru Parlament. Scandal uriaș la vârful USR – SURSE

CONFLICT ÎNTRE LASCONI ȘI GRUPAREA VOICULESCU-ARMAND?!

Această strategie de promovare poate avea legătură cu animozitate evidentă dintre Elena Lasconi și gruparea Vlad Voiculescu-Clotilde Armand, care decide ce se ntâmplă în organizația USR București. Recent, Lasconi a cerut trecerea în plan secund a fostei primărițe de la sectorul și chiar s-a retras din grupul intern de comunicare al formațiunii, după o replică ironic a lui Vlad Voiculescu.

Nicușor Dan bagă zâzanie între Elena Lasconi și Clotilde Armand! Scandal-monstru: șefa reziștilor a ieșit de pe grupurile interne ale partidului

Într-un mod oarecum asemănător, în campania din 2020 pentru primăria și Consiliul local al sectorului 1, Clotilde Armand și-a făcut publicitate electroală pe pliante separate de cele ale partidului.  

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here