Val de incendii devastatoare în întreaga țară, din cauza vegetației uscate și a condițiilor meteo favorizante. În județul Mehedinți, un incendiu puternic s-a extins în cimitir și a ajuns aproape de casele oamenilor. Flăcările au distrus crucile de lemn, copacii și toată vegetația. La Reșita, un alt incendiu de vegetație uscată a ajuns până la un depozit de deșeuri, iar la Timișoara a fost pericol de producere a unei tragedii, după ce o mașină a luat foc în parcare, în apropierea unui bloc și a altor mașini.  

În județul Mehedinți, un incendiu de vegetație s-a extins cu repeziciune din cauza rafalelor de vânt și a ajuns până într-un cimitir din apropiere. Până la intervenția pompierilor, focul a distrus complet crucile de lemn și copacii. Pompierii s-au luptat ore în șir cu flăcările.

Un incendiu de vegetație a avut loc și la Reșița. Aproximativ 62 de hectare de teren au fost distruse. Potrivit pompierilor, flăcările au ajuns la un depozit de deșeuri unde totul a ars ca o torță.

sursă Și la Timișoara au fost momente de panică după ce o mașină a luat foc în parcare unui bloc. Oamenii au sunat disperați la 112 și au încercat să stingă singuri flăcările cu furtunul până la venirea pompierilor de teamă ca autoturismul putea exploda în orice moment. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here